Η εταιρεία “KM LAW FIRM” ιδρύθηκε το 2009 ως δικηγορική εταιρεία “boutique” από τον Γιώργο Κολιόπουλο και τον Αλέξανδρο Μαστέλλο, που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους βασιζόμενοι στη μακρόχρονη συνεργασία τους.

Από τότε και οι δύο συνεχίζουν επίμονα να υπηρετούν το κοινό τους όραμα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους και να ικανοποιούν τις ανάγκες αυτών, προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσω των ειδικών τους γνώσεων και της μακράς εμπειρίας τους.

Η Εταιρεία καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της με το δικό της προσωπικό, καθώς επίσης και σε συνεργασία με εξειδικευμένους δικηγόρους, πάντοτε υπό την εποπτεία και την προσωπική ενασχόληση των Εταίρων.

Η Εταιρεία έχει εγκαθιδρύσει ένα δίκτυο λογιστών, ορκωτών – ελεγκτών, συμβολαιογράφων και άλλων ειδικών συμβούλων, προκειμένου να είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της.

Η Εταιρεία παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στην παγκόσμια νομική κοινωνία μέσω των συνδέσμων της ανά τον κόσμο. Η Εταιρεία έχει ήδη συνεργαστεί με δικηγορικές εταιρείες σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, στην Ασία και την Βόρεια Αφρική.